Themafeest Mexicaanse muziek - Zangeres Idalia Reyes

Zangeres Mexicaanse livemuziek

Als kind droomde Idalia er al van om een zangeres te worden. Ze zong altijd en overal, van haar slaapkamer tot op school en in de kerk. Haar talent viel op bij haar familie en vrienden, en ze moedigden haar aan om haar passie te volgen.

Op 16-jarige leeftijd begon Idalia haar muzikale carrière serieus te nemen. Ze trad op in lokale bars en restaurants en nam deel aan talentenjachten. Al snel kreeg ze erkenning van lokale muzikanten en werd ze uitgenodigd om in verschillende bands te zingen. Sindsdien heeft ze meer singles uitgebracht en heeft ze opgetreden op verschillende podia in Mexico.

Idalia's muziek wordt beïnvloed door haar Mexicaanse roots en haar liefde voor verschillende muziekgenres, zoals pop, rock en ranchera. Haar teksten gaan vaak over persoonlijke groei, liefde en kracht. Ze hoopt haar luisteraars te inspireren om hun dromen na te jagen en zichzelf te zijn.

Met haar talent en doorzettingsvermogen heeft Idalia Reyes bewezen dat ze een van de veelbelovende jonge zangeressen uit Mexico is. Zij komt iedere zommer in Nederland. Zij is te boeken voor feesten en partijen, podia’s en festivals. 

Boek een van onze solo acts of… als je meer wilt… hier heb je:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).